Jag fick tjusiga naglar på denna nagelsalong

Jag fick tjusiga naglar på denna nagelsalong

Hej och god eftermiddag alla mina kära läsare och välkomna in hit till mig på min blogg så här på eftermiddagen. Jag hoppas att ni mår bra idag och att ni har fått fika precis som jag. Det blev en stärkande kopp kaffe med en mazarin, så nu är jag fylld med energi inför eftermiddagens uppgifter, bland annat ska jag titta till hästarna. Jag tänkte att jag skulle berätta för er om ett företag som heter Nagelboden, ett företag för oss som vill få hjälp med våra naglar på Vargön. 

 

Den här nagelsalongen vill jag berätta om eftersom jag själv har varit där nyligen. Jag hade länge funderat på att gå till någon salong för att få hjälp med mina naglar när min syrra skickade ett par bilder på mobilen efter att ha varit där. Jag blev verkligen avundsjuk och frågade henne var hon hade varit. Hennes naglar var så snygga. Det var min syrra som gav mig tipset på det här företaget, och nu när jag varit hos Evelina på Nagelboden är jag sjukt nöjd. Nu när jag fått mina tjusiga naglar, kanske till och snyggare än syrrans, tänkte jag att många av er skulle tycka om att gå till Nagelboden för att få hjälp med era naglar på Vargön. Tack alla underbara följare för att ni så gärna vill att jag ska skriva om olika saker som är på gång i mitt liv. Jag hoppas att ni kan ha nytta av just det här inlägget! Vill ni boka en tid till Nagelboden kan ni göra det på hemsidan. Ni kan också ringa Evelina på Nagelboden och boka tid. Nu får ni allihopa ha en riktigt fin eftermiddag och kväll! 

 


Kommentarer är stängda.