Hunden ska inte vara ensam hemma

Hunden ska inte vara ensam hemma

Hej på er och god morgon. Det gör mig så glad att ni under senare tid har börjat engagera er allt mer i mina inlägg. Jag skriver om sådana saker som jag tycker är viktiga att reflektera över, och idag ska det handla om ett hunddagis i Oxelösund. Att jag skriver ett inlägg om detta kommer sig av att grannens hund som var ensam hemma tre till fyra timmar varje dag skällde oavbrutet. Här gällde det att på ett snyggt sätt prata med grannen för att inte orsaka en konflikt. Jag är ganska rak på sak, ärlig, men samtidigt diplomatisk, så jag fick grannen att förstå att det bästa hon kunde göra var att se sig om efter något hunddagis i Oxelösund med omnejd. Nu har det gått en månad utan att jag hört hunden skälla så jag förstod att grannen förmodligen lämnat hunden till något hunddagis här i Oxelösund, det visade sig vara på det sättet, hon sa att hunden numera är på ett hunddagis som heter Pawsitive. Det jag fick höra om detta hunddagis i Oxelösund gjorde att jag ville skriva ett inlägg om detta. Även om jag inte själv har en hund så förstod jag av min granne att det är ett väldigt bra hunddagis där hundarna trivs och blir aktiverade. Det är också ett mobilt hunddagis som både hämtar och lämnar hunden vilket förstås sparar tid åt dem som är hundägare. Så har ni en hund och söker ett hunddagis i Oxelösund med omnejd så tycker jag att ni ska höra av er till Pawsitive. Det var allt för nu, tusen tack alla fina läsare för att ni kom inom här på bloggen och läste också om det här. 


Kommentarer är stängda.